بشقاب پیسلا کارنه

دوستان عزیز سلام

در این پست می خوایم یه ترکیب متفاوت با نخود رو بهتون یاد بدیم امیدواریم که خوشتون بیاد.

ترکیبات

[asvc_menu_list style=””][asvc_menu_list_item title=”نخود ” price=”60 گرم”][/asvc_menu_list_item][asvc_menu_list_item title=”تربچه” price=”دو عدد”][/asvc_menu_list_item][asvc_menu_list_item title=”فلفل دلمه ای رنگی ” price=”نصف یک عدد”][/asvc_menu_list_item][asvc_menu_list_item title=”گوشت گوساله ” price=”60 گرم”][/asvc_menu_list_item][asvc_menu_list_item title=”خیار” price=”یک عدد متوسط”][/asvc_menu_list_item][asvc_menu_list_item title=”گوجه گیلاسی ” price=”5 عدد”][/asvc_menu_list_item][asvc_menu_list_item title=”زیتون” price=”10 عدد”][/asvc_menu_list_item][asvc_menu_list_item title=”رب آلو یا انار ” price=”یک قاشق غذاخوری”][/asvc_menu_list_item][asvc_menu_list_item title=”سبزیجات معطر ” price=”به میزان لازم”][/asvc_menu_list_item][asvc_menu_list_item title=”لیمو ترش ” price=”نصف یک عدد”][/asvc_menu_list_item][asvc_menu_list_item title=”پیازداغ” price=”یک قاشق غذاخوری”][/asvc_menu_list_item][/asvc_menu_list]

دستور پخت

  1. نخود رو میتونین از شب قبل خیس کنین یا اینکه سه بار هر بار به مدت یک ربع بذارید با آب جوش بمونه تا زودتر خیس بخوره.
  2. بعد اینکه خیس خورد بذارین بپزه حالا یا تو زودپز که 45 دقیقه ای میپزه یا معمولی که زمان بیشتری میبره. بعد از پخت تو آبکش میریزیم تا آب اضافی ش کشیده بشه و با سبزجات معطری که داریم ما اینجا از جعفری و نعنای تازه استفاده کردیم میتونیم از سیزیجات معطر خشک هم استفاده کنیم و نخود رو باهاش مخلوط میکنیم
  3. در مورد گوشت گوساله یه توضیحی بدیم که چرا گفتیم گوساله: ما همیشه عادت داریم گوشت گوسفند میخوریم و بنظرمون سالمتره درصورتی که گوشت گوساله چون کم چرب تره، ما ترجیح مون اینه که از یک حجم مساوی از غذاها کالری کمتری دریافت کنیم پس برای سلامتی مون بهتره از گوشت گوساله استفاده کنیم

خب برگردیم به ادامه کارمون

  1. خب گوشت رو هم میتونیم تو زودپز بذاریم بپزه هم اینکه تو قابلمه معمولی که بازم تنها تفاوتش مدت زمان پختش هست. بعد از اینکه گوشتمون بخت با یه قاشق رب آلو یا رب انار طعم دارش میکنیم و با پیاز داغی که از قبل آماده کردیم، یه کوچولو تفتش میدیم.
  2. حالا گوجه و خیار، تربچه، فلفل دلمه ای، رو خورد میکنیم و با بقیه مواد یعنی گوشت و نخود تو ظرفمون میچینیم. یه نکته در مورد فلفل دلمه ای بگم که فلفل دلمه ای رنگی چون شیرینتر هست، به صورت خام ترکیب مناسبتری داره ولی شما اگه فلفل دلمه ای سبز رو هم دوست داشته باشین میتونی خام استفاده کنین یا اینکه یکم تفت بدین. درمورد فلفل دلمه ای یه نکته دیگه هم بگم که به انتهای فلفل دلمه ای توجه کنید که سه پر هستند یا چهارپر
  3. فلفل دلمه ای چهارپر یا ماده طعم شیرین تری داره و برای خام خواری بهتره فلفل دلمه ای سه پر یا نر طعم تندتری داره و برای تفت دادن و پختن بکار میره.

امیدواریم که از این مطلب خوشتون اومده باشه

ما رو تو اینستاگرام دنبال کنید.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

این سایت توسط reCAPTCHA و گوگل محافظت می‌شود حریم خصوصی و شرایط استفاده از خدمات اعمال.

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.

Visit Us On Instagram