بشقاب لوبیا قرمز گیاهی

همراهان عزیز سلام

امروز یه غذای وگنی رو میخوایم براتون توضیح بدیم.البته که میگیم غذای وگن منظورمون این نیست که فقط وگن های عزیز میتونن استفاده کنن، برای تنوع در بشقاب های غذایی مون میتونیم از ترکیبات جدید و متفاوت استفاده کنیم.

ترکیبات:

  • گوجه گیلاسی

    5 عدد

  • ذرت شیرین

    30 گرم

  • لوبیا قرمز

    60 گرم

  • هویچ

    1 عدد متوسط

  • کاهو

    به میزان دلخواه

  • جوانه شبدر

    3 قاشق غذاخوری

دستور پخت

  1. لوبیا قرمز را شب قبل خیس می کنیم یا اگر یادمون رفت سه بار هر بار به مدت یک ربع روش آب جوش میریزیم تا زودتر آماده طبخ بشه بعد لوبیاهارو در زود پز به مدت ۴۵ دقیقه میذاریم بپزه، بدون زودپز یک ساعت و نیم طول میکشه تا کامل بپزه.
  2. هویچ رو با چاقو خلال درشت میکنیم و تو ماهیتابه داغ میذاریم که یکم گریل بشه به این صورت که ماهیتابه که داغ شد، شعله رو کم میکنیم میذاریم رو درجه متوسط و یکم منتظر میمونیم تا نرم بشه
  3. گوجه گیلاسی، کاهو رو کات میکنیم و تو ظرفمون میچینیم
  4. ذرت شیرین هم خودمون میتونیم اماده کنیم که حتما تو یه پست درموردش مینویسیم و هم اینکه میتونیم از ذرت شیرین آماده استفاده کنیم

حالا مواد رو در ظرف مورد نظرمون میچینیم و با سس دلخواه نوش جان کنید. با سرکه بالزامیک با آبغوره یا آب نارنج یا آبلیمو هم میشه این بشقاب رو مزه دار کرد.

درمورد انواع سس ها هم حتما توضیح می ذاریم.

یه نکته درمورد میزان کاهو بگیم که چرا گفتیم به میزان دلخواه، همونجور که میدونید سبزیجات کالری پایینی دارند در واقع هر واحد سبزیجات ۲۵ کالری داره که هرکدوم از ما لازمه که حداقل روزی ۲ لیوان سبزیجات بخوریم که معمولا به میزان لازم نمیخوریم چون سرانه مصرف سبزیجاتمون پایین هست. بخاطر همین متخصص های تغذیه میزان مصرف سبزیجات رو آزاد میذارن. در آینده مطالب بیشتری درمورد خواص مواد غذایی براتون میذاریم.

اگر از این مطلب خوشتون اومد لطفا برای دوستانتون مطالب ما رو ارسال کنین.

ما رو تو اینستاگرام و تلگرام همراهی کنید.

حالتون خوش

ارسال پاسخ

آدرس ایمیل شما منتشر نخواهد شد. فیلدهای مورد نیاز با * مشخص شده اند.پر کردن این فیلد ضروری است *

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Visit Us On Instagram