سالاد فلافل

سالاد فلافل

سالاد فلافل

امروز میخوایم طرز تهیه سالاد فلافل و سس فلافل رو براتون بگیم.

مواد لازم برای فلافل ۱ نفر:

[asvc_menu_list style=””][asvc_menu_list_item title=”نخود” price=”1 لیوان”][/asvc_menu_list_item][asvc_menu_list_item title=”پیاز” price=”1 عدد”][/asvc_menu_list_item][asvc_menu_list_item title=”سیر” price=”3 حبه”][/asvc_menu_list_item][asvc_menu_list_item title=”ادویه کاری، نمک، فلفل سیاه و قرمز” price=”به میزان لازم”][/asvc_menu_list_item][/asvc_menu_list]

دستور پخت

همونطور که میدونید نخود رو از روز قبل بهتره خیس کنیم اگه یادمون رفت میتونیم نخود رو تو آب جوش به مدت یه ربع بذاریم و دوباره آبش رو عوض کنید اینکارو ۳ بار انجام بدین.

در مرحله بعد نخود که خیس خورده و سیر و پیاز و ادویه رو باهم تو مخلوط کن میریزیم و میکس میکنیم.

به اندازه به قاشق از مواد رو برمیداریم و در روغن میریزیم و سرخ میکنیم. نیازی نیست روغن زیاد بریزیم برای سلامتی تون بهتره که با روغن کم یا اسپری شده فلافل رو سرخ کنید و در کنار سبزیجات میل کنید.

طرز تهیه سس فلافل

پودر انبه رو از عطاری میتونید تهیه کنید به همراه نصف لیوان سرکه و یه لیوان آب بذارید روی گاز تا غلیظ بشه و سس تون آماده خوردن بشه تو یخچال در ظرف در بسته یه هفته میتونید نگهش دارید.

 

دستور سالاد های دیگر سایت :

سالاد تبوله

سالاد اسفناج 

سالاد کینوا

سالاد لوبیا چشم بلبلی

سالاد روسی

سالاد نارنجی

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

این سایت توسط reCAPTCHA و گوگل محافظت می‌شود حریم خصوصی و شرایط استفاده از خدمات اعمال.

Visit Us On Instagram