سالاد کینوا

سالاد کینوا
سالاد کینوا

سالاد کینوا

خب امروز میخوایم یه سالاد کینوا خوشمزه و جدید رو بهتون آموزش بدیم.

مواد مورد نیاز برای یک نفر

[asvc_menu_list style=””][asvc_menu_list_item title=”کینوا ” price=”30 گرم”][/asvc_menu_list_item][asvc_menu_list_item title=”ذرت” price=”30 گرم”][/asvc_menu_list_item][asvc_menu_list_item title=”فلفل دلمه ای ” price=”یه قاشق غذاخوری”][/asvc_menu_list_item][asvc_menu_list_item title=”مرغ” price=”60 گرم”][/asvc_menu_list_item][asvc_menu_list_item title=”پیاز ” price=”دو عدد متوسط”][/asvc_menu_list_item][asvc_menu_list_item title=”جعفری” price=”4 برگ”][/asvc_menu_list_item][asvc_menu_list_item title=”شاتوت (برای خوشمزگی بیشتر اگه فصلش بود) ” price=”8 عدد”][/asvc_menu_list_item][/asvc_menu_list]

دستور پخت:

کینوا رو میشوریم و تو یه ظرف پر از آب میریزیم کمی نمک میزنیم. و میذاریم با شعله زیاد جوش بیاد. در واقع روش پختش شبیه برنجیه که میخوایم آب کش کنیم با این تفاوت که نمیذاریم دم بکشه.

خب حالا مرغ رو با یه پیاز کوچیک و مقداری آب و کمی زردچوبه و فلفل سیاه میذاریم بپزه. برای خوش طعم شدنش میتونیم از برگ بو و چوب دارچین استفاده کینم. برگ بو رو میتونین از عطاری ها تهیه کنین.

خب حالا فلفل دلمه و اون یکی پیاز رو خورد میکنیم.

کینوا ۵ دقیقه که قل خورد از روی گاز برمیداریم و تو آبکش میریزیم که آب اضافی ش گرفته بشه.

مرغ هم یک ربع تا نیم ساعت طول میکشه که بپزه. بستگی داره کدوم قسمت مرغ رو استفاده کردیم. برای این سالاد معمولا از سینه مرغ استفاده میشه که اگه استخون نداشته باشه یه ربع می پزه. بعد پخت مرغ رو با چنگال ریش ریش درشت میکنیم.

کینوا، ذرت، مرغ، شاتوت، پیاز و فلفل دلمه رو میچینیم. غذامون آماده سرو هست. یادتون نره که نمک رو اخر پحت مرغ بهش اضافه کنین.

یه نکته اینکه کینوا رو میتونین از فروشگاه های بزرگ یا بعضی از عطاری ها تهیه کنید.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

این سایت توسط reCAPTCHA و گوگل محافظت می‌شود حریم خصوصی و شرایط استفاده از خدمات اعمال.

Visit Us On Instagram