شیشلیک فری

شیشلیک فری
کباب گوشت

شیشلیک فری

برای یه نفر

امروز میخوایم آموزش بدیم که چجوری بدون دود و زغال یه شیشلیک فری خوشمزه و سالم درست کنیم همونطور که میدونید درست کردن کباب رو زغال به طور پی درپی و مداوم برای سلامتی خوب نیست.(کلا درست کردن مواد غذایی روی حرارت مستقیم برای سلامتی مناسب نیست).

پس بهتره که گاهی از روش های جایگزین استفاده کنیم.

مواد اولیه:

[asvc_menu_list style=””][asvc_menu_list_item title=”شیشلیک گوسفندی” price=”۳ تیکه”][/asvc_menu_list_item][asvc_menu_list_item title=”سیب زمینی” price=”یک عدد متوسط”][/asvc_menu_list_item][asvc_menu_list_item title=”پیاز” price=”یک عدد “][/asvc_menu_list_item][asvc_menu_list_item title=”گوجه” price=”یک عدد “][/asvc_menu_list_item][asvc_menu_list_item title=”کرفس” price=”نصف یک سافه”][/asvc_menu_list_item][asvc_menu_list_item title=”هویج” price=”یک عدد “][/asvc_menu_list_item][asvc_menu_list_item title=”کلم بروکسل” price=”۵۰ گرم”][/asvc_menu_list_item][asvc_menu_list_item title=”فلفل سبز” price=”یک عدد “][/asvc_menu_list_item][asvc_menu_list_item title=”لیمو ترش” price=”یک عدد “][/asvc_menu_list_item][asvc_menu_list_item title=”لوبیاسفید” price=”۶۰ گرم”][/asvc_menu_list_item][asvc_menu_list_item title=”برگ بو” price=”یک عدد”][/asvc_menu_list_item][/asvc_menu_list]

طرز تهیه:

گوشت را با نصف پیاز و لیمو ترش برای ۲ تا ۳ طعم دار میکنیم و با ساقه کرفس و برگ بو و هویج و فلفل سبز و سیب زمینی و گوجه در یک ظرف میریزیم و در فر که از قبل گرم شده به مدت ۳۰ تا ۴۵ دقیقه میگذاریم تا بپزه.

کلم بروکسل را از وسط به دو نصف تقیسیم کرده و در ظرف دربسته روی گاز میذاریم تا یکم با بخار خودش بپزد.

لوبیا سفید و با نصف دیگه پیاز و سیر و برگ بو در زودپز میریزیم تا بپزد. بعد از طبخ میتوانی با خامه یا ماست و میکس کرده و سس کنار غذای خود را اماده کنیم.

مواد پس از پخت اماده سرو میباشد.
امیدواریم از این مطلب خوشتون اومده باشه.

 

بشقاب پیسلاکارنه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

این سایت توسط reCAPTCHA و گوگل محافظت می‌شود حریم خصوصی و شرایط استفاده از خدمات اعمال.

Visit Us On Instagram