شیشلیک فری

کباب گوشت

شیشلیک فری

برای یه نفر

امروز میخوایم آموزش بدیم که چجوری بدون دود و زغال یه شیشلیک فری خوشمزه و سالم درست کنیم همونطور که میدونید درست کردن کباب رو زغال به طور پی درپی و مداوم برای سلامتی خوب نیست.(کلا درست کردن مواد غذایی روی حرارت مستقیم برای سلامتی مناسب نیست).

پس بهتره که گاهی از روش های جایگزین استفاده کنیم.

مواد اولیه:

  • شیشلیک گوسفندی

    ۳ تیکه

  • سیب زمینی

    یک عدد متوسط

  • پیاز

    یک عدد

  • گوجه

    یک عدد

  • کرفس

    نصف یک سافه

  • هویج

    یک عدد

  • کلم بروکسل

    ۵۰ گرم

  • فلفل سبز

    یک عدد

  • لیمو ترش

    یک عدد

  • لوبیاسفید

    ۶۰ گرم

  • برگ بو

    یک عدد

طرز تهیه:

گوشت را با نصف پیاز و لیمو ترش برای ۲ تا ۳ طعم دار میکنیم و با ساقه کرفس و برگ بو و هویج و فلفل سبز و سیب زمینی و گوجه در یک ظرف میریزیم و در فر که از قبل گرم شده به مدت ۳۰ تا ۴۵ دقیقه میگذاریم تا بپزه.

کلم بروکسل را از وسط به دو نصف تقیسیم کرده و در ظرف دربسته روی گاز میذاریم تا یکم با بخار خودش بپزد.

لوبیا سفید و با نصف دیگه پیاز و سیر و برگ بو در زودپز میریزیم تا بپزد. بعد از طبخ میتوانی با خامه یا ماست و میکس کرده و سس کنار غذای خود را اماده کنیم.

مواد پس از پخت اماده سرو میباشد.
امیدواریم از این مطلب خوشتون اومده باشه.

 

بشقاب پیسلاکارنه

ارسال پاسخ

آدرس ایمیل شما منتشر نخواهد شد. فیلدهای مورد نیاز با * مشخص شده اند.پر کردن این فیلد ضروری است *

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Visit Us On Instagram