نان خانگی بدون مایه خمیر

نان خانگی بدون مایه خمیر

تو این روزهای قرنطینه زمان بیشتری داریم تا کارهایی که دوست داشتیم انجام بدیم و فرصتی براشون نداشتیم رو با خیال راحت انجام بدیم. نون درست کردن هم یکی از کارهایی که تقریبا بیشتر افراد دارن تو خونه امتحان میکنن. ما هم یه دستور پخت راحت رو میخوایم آموزش بدیم. از اونجایی که تو این روزها خرید کردن هم سخت شده شاید دسترسی به مایه خمیر هم راحت نباشه. طرز تهیه نان خانگی بدون مایه خمیر را در ویدئو زیر مشاهده کنید.

مواد لازم برای تهیه نان:

آرد گندم : ۲ لیوان

شیر : ۳/۴ لیوان (میتونید از آب هم استفاده کنید ولی شیر بافت نرم تری به نون میده)

بکینگ پودر: ۱ قاشق غذاخوری

روغن: ۲ قاشق غذاخوری

 

طرز تهیه نان:

۱- ابتدا آرد و آب را با هم مخلوط کرده

۲- شیر رو اضافه میکنیم.

۳-روغن رو اضافه می کنیم

۴-در این مرحله خمیر رو با دست ورز میدیم میتونید از همزن هم استفاده کنید. روش رو با پارچه میذاریم و اجازه میدیم نیم ساعت خمیر استراحت کنه.

۵-بعد از نیم ساعت خمیر رو به هشت قسمت تقسیم میکنیم. و قسمت های کوچکتر رو گرد میکنیم و باز هم احازه میدیم نیم ساعت استراحت کنه. در اینجا هم با پارچه روی گوله های نون رو میپوشونیم.

۶-حالا در این قسمت با وردنه هر گوله خمیر رو باز میکنیم و تاجایی که میشه به نازکترین حالت ممکن باز میکنیم. و خمیر های آماده پخت میشن.

۷- یه تابه رو روی شعله گاز قرار میدیم و اجازه میدیم کاملا گرم بشه.

۸- بدون اینکه روغن اضافه کنیم خمیر رو روی تابه پهن میکنیم.

۹- بعد از چند دقیقه خمیر رو برمیگردونیم تا طرف دیگه آن پخته بشه.

۱۰- بعد از چند دقیقه نون ما آماده ست و میتونید در کنار عزیزانتون نوش جان کنید.

امیدواریم از این رسپی راضی باشید.

عکس غذاها و نون های خودتون رو برای ما ارسال کنید.

کسانی که نمیتونن آرد گندم مصرف کنند یا دوست دارند که طعم متفاوتی از نون رو تجربه کنن میتونن دستور پخت نون برنجی رو مشاهده کنند.

 

 

سایر مطالب مرتبط

نان همبرگر خانگی

رول دارچینی

کوکی رژیمی

مافین هات چاکلت

ارسال پاسخ

آدرس ایمیل شما منتشر نخواهد شد. فیلدهای مورد نیاز با * مشخص شده اند.پر کردن این فیلد ضروری است *

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Visit Us On Instagram