نان همبرگر خانگی

نان همبرگر خانگی

نان همبرگر خانگی

طرز تهیه نان همبرگر خانگی را در ویدئو زیر ببینید.

نان همبرگری به روش های مختلفی تهیه میشه این روش یکی از راحت ترین راه ها برای تهیه نان همبرگری هست که البته با توجه به طعم مواد اولیه تون طعم های مختلفی رو میتونید باهاش تجربه کنید.

اینکه ماست ترش باشه یا شیرین ، همزده یا هم نزده روی کیفیت نون تاثیر میذاره. همچنین کیفیت آرد هم خیلی مهمه.

بهتره از ماست همزده در این رسپی استفاده بشه. هرچند که با توجه به خلاقیت خودتون میتونید طعم های متفاوتی رو آماده کنید.

مواد اولیه:

 آرد 1 ليوان

نمك يك هشتم ق چ

بيكينگ پودر 2 ق چ

ماست نصف ليوان

روغن مايع يك هشتم ليوان

طرز تهیه:

فر رو روي 200 درجه سانتيگراد 395 درجه فارنهايت قرار ميديم.

آرد و نمك و بيكينگ پودر رو توي يك كاسه ريخته و خوب مخلوط ميكنيم.

روغن مايع و ماست رو بهشون اضافه میکنیم. و با قاشق هم میزنیم.

يك قالب گرد 23 سانتي رو كاغذ روغني انداخته و كاغذ رو چرب ميكنيم. می تونیم به نون های کوچکتر تقسیم کنیم و تعداد بیشتری نون همبرگری آماده کنیم.

مواد رو در قالب ميريزيم.

میتونید روی نون رو با سبزیحات معطر یا کنجد یا ادویه مورد علاقه تون بپوشونید.

بعد به مدت 20 تا 25 دقیقه در فر قرار میدیم.

نکته: بهتره خمیر رو پهن تر کنید تا وقتی تو فر میره پف کنه و نون لطیف تری بهتون میده.

ما این خمیر رو چندین بار تهیه کردیم و هربار با توجه به طعم ماست، نون همبرگری رو میتونید خیلی راحت تو خونه درست کنید و در کنار عزیزانتون لذت ببرید.

مطالب مرتبط:

طرز تهیه نان خانگی بدون مایه خمیر

طرز تهیه رول دارچینی

طرز تهیه کوکی رژیمی

طرز تهیه مافین دبل چاکلت

طرز تهیه نان برنجی

طرز تهیه پای سیب پنجره ای

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

این سایت توسط reCAPTCHA و گوگل محافظت می‌شود حریم خصوصی و شرایط استفاده از خدمات اعمال.

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.

Visit Us On Instagram