آب کرفس

آب کرفس

آب کرفس

تو این پست میخوایم در مورد خواص آب کرفس یه توضیح مختصری بدیم.

آیا واقعا خواصی که در موردش میشنویم درست و علمیه؟

آب کرفس چه خواصی داره؟

1)ویتامین ها

آب کرفس حاوی ویتامین آ، ث، کا، فولات، کلسیم، پتاسیم، سدیم، منیزیم، فسفر و الکترولیت ها، آب و مقدار کمی از بقیه ویتامین ها و مواد معدنی هست.

همچین دارای فلاونوئیدها و بقیه فیتوکمیکال ها هستند اگرچه که بعضی از این ترکیبات با فیبر حین آب گیری از بین میرن.

2) خواص ضدالتهاب:

در مطالعاتی به خاصیت ضدالتهابی کرفس اشاره شده است.

که این خاصیت باعث میشه که مصرف کرفس در نفخ، سندروم روده تحریک پذیر، ریفلاکس معده، آکنه، اگزما و بقیه موارد التهابی مفید باشه.

3)هضم آسان

البته که نباید از این نکته غافل بشیم که حجم ریزمغذی ها، پروتئین و قند در آب کرفس بیشتر هست و ممکنه برای خیلی ها مصرف آب کرفس راحت تر از خود کرفس باشه.

حتی ممکنه هضم اون برای خیلیا بهتر و راحت تر باشه.

همینطور مصرف آب کرفس تا حدی به تامین آب بدن هم کمک میکنه.

4) خاصیت سم زدایی:

حتما در مورد این خاصیت کرفس زیاد شنیدین. گرچه که این یکی از مورادی هست که به طور طبیعی در بدن توسط کبد وکلیه رخ میده و ممکنه که کرفس در این روند موثر باشه.

5)کاهش التهاب و استرس

در مطالعاتی دیده شده که پلی فنول های کرفس میتونه فشارخون رو کاهش بده و در کاهش التهاب و استرس اکسیداتیو موثر هست.

این خواص رو شما هم از آب کرفس و هم از خود کرفس میتونین بدست بیارین.

6)پیشگیری از سرطان

کرفس حاوی فلاونوئیدهایی هست که در پیشگیری از سلول های سرطانی نقش داره.

7) سلامت استخوان:

کرفس حاوی 23% سدیم هست و استخوان ها هم 23% سدیم دارند.

کرفس حاوی کلسیم و سیلیکون هست در سلامت استخوان بسیار مهم هست.

همچنین محتویات ویتامین کا کرفس در متابولیسم استخوان و پیشگیری از استئوپروز مهم است.

8)بهبود عملکرد سیستم ایمنی

از اونجایی که محتویات ویتامین ث بالایی داره به بهبود عملکرد سیستم ایمنی کمک میکنه.

9) بهبود عملکرد دستگاه گوارش:

ریزمغذی ها و فیبر موجود در کرفس به عنوان یک مسهل طبیعی عمل میکنند. که به حرکت بهتر دستگاه گوارش کمک میکنه.

ممکنه التهابی که در دستگاه گوارش (در اثر بیماری هایی مثل کرون، IBS و سرطان کولون) رخ میده رو کاهش بده. سدیمی که به صورت طبیعی در کرفس وجود داره به جذب بهتر موادغذایی کمک میکنه.

وقتی فیبر کرفس حین آبگیری حذف میشه چه مضراتی داره؟

1. قندخون خیلی سریع تر بالا میره

2. فوایدی که فیبر برای دستگاه گوارش داره رو از دست میدیم(کمک به عملکرد بهتر دستگاه گوارش)

3. احساس سیری که با فیبر ایجاد میشه رو با حذف فیبر از بین میبریم.

مخصوصا در رژیم های لاغری این مورد بسیار مهم هست

4. فیبرها در کاهش کلسترول خون موثر هستند که در نبودشون این اتفاق رخ نمیده

5. فیبرها در تنظیم باکتری های روده و بهبود عملکرد سیستم ایمنی بدن موثر هستند که بازم در آب کرفس که فیبر حذف شده این خاصیت رو نداریم.

6. فیبرها از طریق خواص مختلفی که در کاهش چربی خون و … دارند ممکنه در کاهش ریسک بیماری های قلبی عروقی و دیابت نوع دو نقش داشته باشند.

این خاصیت فیبر رو هم طی آبگیری از دست میدیم.

در کل استفاده از کرفس به خاطر داشتن فیبر ارجحیت بیشتری به مصرف آب کرفس داره.

اما اگر یک رژیم غذایی نرمال دارین و فیبر مورد نیازتون رو از بقیه منابع دریافت میکنید، میتونین از خواص خوب آب کرفس لذت ببرین.

امیدواریم که از این پست خوشتون اومده باشه لطفا مارو در اینستاگرام و تلگرام دنبال کتید و به دوستانتون معرفی کنید.

 

ویتامین های تقویت کننده سیستم ایمنی

نوشیدنی های تقویت کننده سیستم ایمنی

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

این سایت توسط reCAPTCHA و گوگل محافظت می‌شود حریم خصوصی و شرایط استفاده از خدمات اعمال.

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.

Visit Us On Instagram