طرز تهیه پیتزا مارگاریتا
امروز طرز تهیه پیتزا مارگاریتا و تهیه خمیر پیتزا را آموزش میدهیم.
مواد لازمپیتزا مارگاریتا:
گوجه فرنگی: 5 عدد
سیر: 2 حبه
نعناع: چند برگ
روغن زیتون: 2 قاشق غذاخوری
پنیر موتزارلا: به مقدار لازم
خمیر پیتزا
روش تهیه:
1- گوجه ها رو خرد می کنیم مقدار کمی آب میریزیم و اجازه می دهیم روی حرارت متوسط بماند.
2- دوتا حبه سیر را، له کرده و در گوجه ها میریزیم. منتظر می مانیم چند دقیقه روی حرارت بماند.
3- حدود یک ساعت فرصت می دهیم که مخلوط سیر و گوجه بماند تا عطر سیر به خورد گوجه ها برود.
4- مخلوط گوجه و سیر رو از صافی رد کرده. بطوری که تکه های سیر و پوست های گوجه باقی بمونه و فقط پوره گوجه بماند.
5- حالا این پوره رو دوباره روی حرارت قرار می دهیم و روغن زیتون رو اضافه می کنیم. نمک و فلفل رو هم تنظیم میکنیم و اگه غلیظ شده بود، یکم آب هم اضافه میکنیم.
6- خمیر رو آماده می کنیم با از خمیر آماده استفاده می کنیم، پهن میکنیم. کمی پنیر موتزارلا میریزیم و بعد مخلوط گوجه فرنگی رو روش پخش میکنیم.
7- روش رو باز کمی پنیر میریزیم. اما نباید طوری باشه که کاملا روی گوجه ها رو بگیره.
8- حالا میذارمی توی فر با دمای 180 درجه. حدود 5 دقیقه یا تا زمانی که پنیر آب بشه. دقت کنید که نباید زیاد بمونه چون پنیر بافتش رو از دست میده.
9- حالا برگ های نعناع رو روش قرار بدید و برش بزنید و در کنار عزیزانتون نوش جان کنید.
طرز تهیه خمیر پیتزا
مواد اولیه:
آرد: 2 لیوان
آب: یک لیوان
مایه خمیر: 1 قاشق چای خوری
روغن زیتون : 1 قاشق غذاخوری
نمک: کمی
طرز تهیه:
مایه خمیر را با کمی آب گرم (آبی که دست را نمیسوزاند) به مدت 10 دقیقه در جای گرم قرار میدیم تا عمل بیاید
آرد و آب و روغن زیتون و نمک و مایه خمیر را باهم مخلوط کرده و ورز میدهیم
به مدت 15 تا 20 دقیقه ورز داده و به مدت 45 دقیقه تا یک ساعت در جای گرم قرار می دهیم
پس از این مدت خمیر آماده استفاده است