پاستا با سس سویا

پاستا با سس سویا

پاستا با سس سویا

امروز میخوایم یه پاستای خوشمزه و گیاهی و سالم رو آموزش بدیم بنام پاستا با سس سویا . چرا که بتونیم به مرور مصرف گوشتمون رو کمتر کنیم و زندگی سالم تری رو تجربه کنیم.

در عین حال غذاهای خوشمزه بخوریم. درمورد اینکه سویا رو چجوری مزه دار و خوش طعم کنیم توضیح میدیم و شماهم نظراتتون رو دراختیار ما قرار بدین تا کیفیت کارمون بهتر بشه.

 

مواد لازم برای یک نفر:

[asvc_menu_list style=””][asvc_menu_list_item title=”پاستا” price=”نصف یک لیوان”][/asvc_menu_list_item][asvc_menu_list_item title=”سویا” price=”30 گرم”][/asvc_menu_list_item][asvc_menu_list_item title=”فلفل دلمه ای ” price=”یک قاشق غذاخوری”][/asvc_menu_list_item][asvc_menu_list_item title=”هویج” price=”یک عدد متوسط”][/asvc_menu_list_item][asvc_menu_list_item title=”پیاز ” price=”یک عدد متوسط”][/asvc_menu_list_item][asvc_menu_list_item title=”ذرت” price=”30 گرم”][/asvc_menu_list_item][asvc_menu_list_item title=”رب” price=”یک قاشق غذاخوری”][/asvc_menu_list_item][asvc_menu_list_item title=”رب” price=”یک قاشق غذاخوری”][/asvc_menu_list_item][asvc_menu_list_item title=”عصاره گوشت گوساله یا گوسفند ” price=”1 عدد”][/asvc_menu_list_item][asvc_menu_list_item title=”نمک، فلفل، ادویه ” price=”به مقدار لازم”][/asvc_menu_list_item][/asvc_menu_list]

دستور پخت

اول اینکه سویا رو بذارین تو آب نیم ساعت بمونه تا خیس بخوره تا سویا آماده طبخ بشه میتونیم فلفل دلمه ای، پیاز برای پیازداغ و هویچ رو خورد کنیم هویچ رو با آب و سرکه میتونیم بخارپز کنیم

یه ظرف آب هم میذاریم روی گاز تا بجوشه برای پخت پاستا

ذرت هم معمولا میذاریم تو فریزر هر موقع نیاز داشتیم استفاده کنیم حالا اگه فصلش بود میتونین ذرت تازه استفاده کنین

خب حالا سوبا آماده طعم دار شدنه چند تا روش برای طعم دار کردن سوبا داریم که هر دفه یکی شو توضیح میدیم. پیاز رو میذاریم که یکم سرخ بشه نیاز نیست خیلی سرخ بشه یا حتما طلایی بشه همین که یکم آب پباز کشیده بشه کافیه بعد سویاهامون که با آبکش آب اضافی ش رو گرفتیم با پیاز داغ مخلوط میکنیم.

حالا یکم که تفت خورد عصاره گوشت رو اضافه میکنیم دقت کنید که اگه عصاره اضافه کنیم شاید نیار نباشه نمک بزنیم چون شور میشه و بازم برای سلامتی تون مناسب نیست پس تلاش کنیم کم کم مقدار نمک مصرفی مون رو کاهش بدیم. یه نکته درمورد نمک اینکه اگر اخر غذاهامون نمک بزنیم باعث میشه نمک کمتری مصرف کنیم  برای سلامتی مون بهتره پس سعی کنیم نمک رو انتهای پخن غذامون اضافه کنیم.

خب برگردیم بریم سراغ پاستا.

بعد اضافه کردن عصاره رب رو اضافه میکنیم می درش ر میبندیم میذاریم یکم بپزه راستی اینجا یه کوچولو زعفرون دم کرده هم میتونه طعم فوق العاده ای به غذامون بده.

حالا مواد پاستا امادس و پاستارو میریزیم تو آبی که گذاشتیم که جوش بیاد تا بپزه 10 الی 15 دقیقه کافیه ولی خب بستگی به پاستا هم داره بعد پاستارو آبکش میکنیم و مواد پاستارو در کنارش سرو میکنیم.

امیدوارم از این مطلب خوشتون اومده باشه.

حال و روزتون پر از شادی.

 

پیراشکی سویا

پاستا وگن

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

این سایت توسط reCAPTCHA و گوگل محافظت می‌شود حریم خصوصی و شرایط استفاده از خدمات اعمال.

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.

Visit Us On Instagram