کلم پلو شیرازی

آموزش آشپزی

کلم پلو شیرازی

طرز تهیه کلم پلو شیرازی

دوستای عزیز امروز میخوایم دستور کلم پلو رو براتون بگیم که هنوز میشه کلم قمری رو تهیه کرد اگه دوست داشتین میتونین کلم پلو رو تو فریزر برای یکی دوتا وعده دیگه نگه دارید

مواد لازم برای کلم پلو

[asvc_menu_list style=””][asvc_menu_list_item title=”برنج ” price=”یه لیوان”][/asvc_menu_list_item][asvc_menu_list_item title=”کلم قمری” price=”نصف لیوان”][/asvc_menu_list_item][asvc_menu_list_item title=”گوشت چرخ کرده و در صورت تمایل سویا” price=”120 گرم”][/asvc_menu_list_item][asvc_menu_list_item title=”سبزیجات معطر (شوید، جعفری، گشنیز و ترخون) (میتونید از سبزی کوفته هم استفاده کنید)” price=”100 گرم”][/asvc_menu_list_item][asvc_menu_list_item title=”پیاز” price=”2 عدد”][/asvc_menu_list_item][/asvc_menu_list]

دستور پخت

کلم قمری رو خلالی خرد میکنیم .

یه پیاز رو تفت میدیم و کلم قمری رو بهش اضافه میکنیم و ادویه میزنیم کلم که نرم شد سبزی رو اضافه میکنیم

همینطور برنج رو آبکش میکنیم.

گوشت چرخ کرده، پیاز و درصورت تمایل  حبه سیر و ادویه باهم مخلوط میکنیم و به صورت قلقلی درمیاریم و میذاریم بپزه و در آخر به مخلوط کلم قمری و پیاز داغ و سبزی اضافه میکنیم.

بعد اینکه اینها آماده شد، یک لایه برنج یه لایه مواد رو اضافه میکنیم و همینطور لایه لایه میچینیم و منتظز میمونیم تا دم بکشه.

غذای ما آمادس در کنار عزیزانتون از خوردنش لذت ببرید.

 

میان وعده سالم

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

این سایت توسط reCAPTCHA و گوگل محافظت می‌شود حریم خصوصی و شرایط استفاده از خدمات اعمال.

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.

Visit Us On Instagram