طرز تهیه رول دارچینی

طرز تهیه رول دارچینی

طرز تهیه رول دارچینی

طرز تهیه رول دارچینی را براتون توضیح میدیم.

مواد اولیه:

شیر گرم ……………………………………………………..یک لیوان

خمیر مایه تازه……………………………………………….۱ قاشق غذاخوری

آرد…………………………………………………………….سه لیوان

نمک………………………………………………………….یک اپسیلون

شکر………………………………………………………….یک سوم لیوان

دارچین……………………………………………………….یک قاشق غذاخوری

کره به دمای محیط رسیده………………………………..دو قاشق غذاخوری

شکر قهوه ای……………………………………………….یک قاشق غذاخوری

 

طرز تهیه رول دارچینی:

ایتدا شیر گرم را به همراه یک قاشق شکر مخلوط میکنیم و مایه خمیر را بهش اضافه میکنیم.

روی ظرف را می پوشانیم و اجازه میدیم ده دقیقه استراحت کند.

در ظرف بزرگتری آرد ، شکر و نمک و یک قاشق غذاخوری کره نرم شده در دمای محیط را با هم مخلوط می کنیم.

خمیر مایه به عمل آمده را اضافه می کنیم و با دست ورز می دهیم. یک ساعت فرصت می دهیم تا خمیر آماده شود.

پس از یک ساعت نوبت باز کردن خمیر هست. روی میز کار خمیر را به صورت مستطیلی باز میکنیم.

روی سطح خمیر را با کره می پوشانیم.

دارچین و شکر قهوه ای را با هم مخلوط میکنیم و روی خمیر می ریزیم

خمیر را آرام آرام رول میکنیم.

داخل سینی فر را کاغذ روعنی میگذاریم و روی کاغذ را کمی چرب می کنیم.

رول را به فاصله یک سانتی با چاقو می بریم و برش ها را دخل سینی فر قرار می دهیم.

روی سینی را با پاره یا نایلون می پوشانیم و ۴۵ دقیقه فرصت می دهیم تا استراجت کند.

در این مدت فر را گرم می کنیم درجه فر را روی ۱۸۰ درجه تنظیم میکنیم.

سینی را داخل فر قرار می دهیم و نیم ساعت زمان میدیم تا آماده شود.

رول دارچینی آماده ست نوش جان کنید.

 

خواص مصرف دارچین

عوارض مصرف زیاد دارچین

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Visit Us On Instagram