خواص مصرف دارچین

خواص مصرف دارچین

در این مطلب به صورت خلاصه به خواص مصرف دارچین اشاره میکنیم:

خواص دارچین

۱.آنتی اکسیدان فراوان

دارچین حاوی آنتی اکسیدان های کولین، بتا کاروتن، آلفا کاروتن، بتا کریپتوگزانتین، لیکوپن و لوتئین است. آنتی اکسیدان ها در کاهش ریسک استرس اکسیداتیو و همچنین پیشگیری از سرطان، دیابت نوع ۲ و دیگر شرایط التهابی موثرند.

  1. ریزمغذی های فراوان

یک قاشق چایخوری دارچین حاوی ترکیبات زیر است:

کلسیم: ۲۶٫۱ میلیگرم

آهن: ۰٫۲۱ میلیگرم

منیزیم: ۱٫۵۶ یلیگرم

فسفر: ۱٫۶۶ میلیگرم

پتاسیم: ۱۱٫۲ میلیگرم

ویتامین آ: ۰٫۳۹ میکروگرم

همچنین حاوی مقادیری از ویتامین های گروه ب و کا است که اثرات مفیدی در سلامتی بدن دارند.

  1. خواص ضدالتهابی

التهاب مزمن در بدن به افزایش ریسک ابتلا به بیماری ها و آسیب های بافتی منجر می شود. دارچین به دلیل ترکیبات آنتی اکسیدانی فراوان خاصیت ضدالتهابی هم دارد که در کاهش ریسک ابتلا به بیماری های التهابی بسیار موثر است.

  1. کاهش ریسک بیماری های قلبی عروقی

کاهش ریسک بیماری های قلبی عروقی از طریق اثرات مفید در بهبود کلسترول، تری گلیسیرید و فشارخون با رخ می دهد.

۵.افزایش حساسیت به انسولین

انسولین هورمون مهم در تنظیم متابولیسم و قندخون است. انسولین در انتقال قندخون از جریان خون به درون سلول های بدن نقش دارد. زمانی که سلول های بدن نسبت به ورود قندخون به درون سلول ها مقاومت داشته باشند و انسولین کارایی کافی برای انتقال قند خون نداشته باشد بدن به شرایط مقاومت به انسولین دچار می شود. مقاومت به انسولین شرایطی است که فرد در معرض ابتلا به بیماری های سندروم متابولیک و دیابت نوع دو قرار می گیرد.  دارچین به کاهش مقاومت به انسولین و پیشگیری از ابتلا به دیابت میتواند موثر باشد.

۶.کاهش قندخون

در مورد قبل به اثرات افزایش حساسیت به انسولین و ضد دیابتی دارچین اشاره کردیم. دارچین از طریق افزایش حساسیت به انسولین و افزایش ورود قندخون به سلول ها به کاهش قندخون کمک می کند. همچنین مطالعات نشان می دهند دارچین میزان قندخون وارد شده به جریان خون بعد از مصرف یک وعده غذایی را کاهش می دهد.

این اثر ضددیابتی با مصرف ۱-۶ گرم دارچین روزانه رخ می دهد.

۷٫پیشگیری از آلزایمر و پارکینسون

بیماری هایی مانند آلزایمر و پارکینسون در آسیب به سلول های عصبی تقش دارند. حتی دیده شده ترکیبات موجود در دارچین جلوگیری از پیشرفت  علائم این بیماری ها هم موثر است.

ترکیبا موجود در دارچین از آسیب به سلول های عصبی پیشگیری میکنند.

۸٫محافظت در برابر سرطان ها

مطالعات نشان می دهند دارچین در پیشگیری و حتی درمان سرطان موثر است. سرطان می تواند در کاهش رشد سلول های سرطانی می تواند موثر باشد.

  1. کمک به مبارزه علیه باکتری ها و قارچ ها

ترکیبات موجود در دارچین می تواند در برابر انواع مختلف عفونت ها مبارزه کند. همچنین می تواند از رشد انواع خاصی از باکتری ها جلوگیری کند. مصرف دارچین حتی ممکن است از پوسیدگی دندان هم پیشگیری کند

۱۰٫کمک به مقابله علیه ویروس HIV

در مطالعاتی دیده شده مصرف عصاره دارچین ممکن است در مبارزه علیه ویروس HIV نقش داشته باشد

۱۱٫پیشگیری از ابتلا به ام.اس

مطالعات حیوانی در این زمینه نشان می دهند که مصرف عصاره دارچین در بهبود بیماری ام.اس و همچنین یشگیری از ابتلا به این بیماری موثر است. دارچین اثرات ضدالتهابی در سیستم عصبی مرکزی دارد.

۱۲٫درمان و بهبود زخم های مزمن

از آنجایی که مصرف دارچین اثر ضدمیکروبی دارد میتواند در فرآیند بهبود زخم ها هم مفید باشد.

۱۳٫کنترل سندروم تخمدان پلی کیستیک

دارچین از طریق کاهش مقاومت به انسولین می تواند در کنترل سندروم تخمدان پلی کیستیک هم موثر باشد.

۱۴٫سلامت چشم ها

ممکن است دارچین به دلیل خواصی که دارد در بهبود مشکلات چشمی مانند خشکی چشم مفید باشد.

 

نتیجه گیری نهایی:

دارچین خواص فوق العاده ای دارد که به آنها اشاره کردیم. دقت کنید در مصرف دارچین تعادل برقرار کنید تا از خواص خوب آن بهره ببرید.

در آینده در مورد عوارض مصرف بیش از حد دارچین توضیح خواهیم داد.

 

راه های بیمار نشدن

 

ارسال پاسخ

آدرس ایمیل شما منتشر نخواهد شد. فیلدهای مورد نیاز با * مشخص شده اند.پر کردن این فیلد ضروری است *

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Visit Us On Instagram