کیک شکلات و فندق
طرز تهیه کیک شکلات و فندق رو میتونید در این دستور مشاهده کنید.
مواد لازم :
کره: ۱۷۵ گرم (دمای اتاق)
آرد: ۱۵۰ گرم
شکر: ۱۵۰ گرم
پودر کاکائو: ۲ قاشق غذاخوری
تخم مرغ: ۳ عدد
فندق: ۱۲۵ گرم
دارچین: ۱ قاشق چایخوری
پودر قهوه یا پودر نسکافه: ۱ قاشق غذاخوری
بیکینگ پودر: ۱ قاشق چایخوری
پودر شکر برای تزئین
طرز تهیه:
۱- فر رو روی ۱۸۰ درجه تنظیم کنید تا گرم بشه.
۲- قالبی حدودا ۱۹ تا ۲۲ سانت قطر را کمی چرب کنید یا کف اون کاغذ روغنی بندازید.
۳- فندق رو به کمک مخلوط کن کاملا خرد کنید. سعی کنید از فندق خام استفاده کنید ولی اگه برشته بود نباید شور باشه.
۴- کره را به مکعب های کوچیک برش بزنید.
۵- کره و شکر رو با همزن مخلوط کنید تا کرمی و پف دار شود.
۶- آرد، کاکائو، بیکینگ پودر و دارچین رو توی یه ظرف کوچیک با همدیگه مخلوط کنید و کنار بذارید.
۷- تخم مرغ را دونه دونه به مخلوط کره و شکر اضافه کنید و با همزن مخلوط کنید.
۸- کم کم یک قاشق غذاخوری از مخلوط آرد رو هم اضافه کنید و هم بزنید.
۹- بقیه مخلوط آرد رو اضافه کنید و با لیسک به آرومی مخلوط کنید.
۱۰- فندق و پودر قهوه رو هم اضافه کنید و با لیسک مخلوط کنید.
۱۱- مخلوط رو داخل قالب بریزید و توی فر که حالا کاملا گرم شده قرار بدید.
۱۲- مدت زمان ۳۵ تا ۴۵ دقیقه برای پختش کافیه.
۱۳- از فر خارج کنید و حدود ۵ دقیقه زمان بدید تا توی قالب خنک بشه.
۱۴- با چاقو کناره های کیک رو آزاد کنید و منتظر بمونید که کاملا خنک بشه.
۱۵- برای تزئینش میتونید با پودر قند روش رو تزیین کنید و در کنار عزیزانتون نوش جان کنید.
جدول ارزش غذایی | کالری | پروتئین(گرم) | چربی(گرم) | کربوهیدرات(گرم) |
کلی (برای ۱۲ نفر) | ۳۶۵۰ | ۶۲ | ۲۴۶ | ۳۰۶ |
هر نفر | ۳۰۴ | ۵ | ۲۰ | ۲۵ |
مطالب مرتبط: