کیک شکلات و فندق

کیک شکلات و فندق

طرز تهیه کیک شکلات و فندق رو میتونید در این دستور مشاهده کنید.

مواد لازم :

 

کره: ۱۷۵ گرم (دمای اتاق)

 

آرد: ۱۵۰ گرم

 

شکر: ۱۵۰ گرم

 

پودر کاکائو: ۲ قاشق غذاخوری

 

تخم مرغ: ۳ عدد

 

فندق: ۱۲۵ گرم

 

دارچین: ۱ قاشق چایخوری

 

پودر قهوه یا پودر نسکافه: ۱ قاشق غذاخوری

 

بیکینگ پودر: ۱ قاشق چایخوری

 

پودر شکر برای تزئین

 

طرز تهیه:

 

۱- فر رو روی ۱۸۰ درجه تنظیم کنید تا گرم بشه.

 

۲- قالبی حدودا ۱۹ تا ۲۲ سانت قطر را کمی چرب کنید یا کف اون کاغذ روغنی بندازید.

 

۳- فندق رو به کمک مخلوط کن کاملا خرد کنید. سعی کنید از فندق خام استفاده کنید ولی اگه برشته بود نباید شور باشه.

۴- کره را به مکعب های کوچیک برش بزنید.

 

۵- کره و شکر رو با همزن مخلوط کنید تا کرمی و پف دار شود.

 

۶- آرد، کاکائو، بیکینگ پودر و دارچین رو توی یه ظرف کوچیک با همدیگه مخلوط کنید و کنار بذارید.

 

۷- تخم مرغ را دونه دونه به مخلوط کره و شکر اضافه کنید و با همزن مخلوط کنید.

 

۸- کم کم یک قاشق غذاخوری از مخلوط آرد رو هم اضافه کنید و هم بزنید.

 

۹- بقیه مخلوط آرد رو اضافه کنید و با لیسک به آرومی مخلوط کنید.

 

۱۰- فندق و پودر قهوه رو هم اضافه کنید و با لیسک مخلوط کنید.

 

۱۱- مخلوط رو داخل قالب بریزید و توی فر که حالا کاملا گرم شده قرار بدید.

 

۱۲- مدت زمان ۳۵ تا ۴۵ دقیقه برای پختش کافیه.

 

۱۳- از فر خارج کنید و حدود ۵ دقیقه زمان بدید تا توی قالب خنک بشه.

 

۱۴- با چاقو کناره های کیک رو آزاد کنید و منتظر بمونید که کاملا خنک بشه.

 

۱۵-  برای تزئینش میتونید با پودر قند روش رو تزیین کنید و در کنار عزیزانتون نوش جان کنید.

 

جدول ارزش غذایی کالری پروتئین(گرم) چربی(گرم) کربوهیدرات(گرم)
کلی (برای ۱۲ نفر) ۳۶۵۰ ۶۲ ۲۴۶ ۳۰۶
هر نفر ۳۰۴ ۵ ۲۰ ۲۵

 

 

مطالب مرتبط:

لاوا کیک

پای سیب پنجره ای

رول دارچینی

مافین دبل چاکلت

کوکی رژیمی

ارسال پاسخ

آدرس ایمیل شما منتشر نخواهد شد. فیلدهای مورد نیاز با * مشخص شده اند.پر کردن این فیلد ضروری است *

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Visit Us On Instagram