کیک شکلات و فندق
طرز تهیه کیک شکلات و فندق رو میتونید در این دستور مشاهده کنید.
مواد لازم :
کره: 175 گرم (دمای اتاق)
آرد: 150 گرم
شکر: 150 گرم
پودر کاکائو: 2 قاشق غذاخوری
تخم مرغ: 3 عدد
فندق: 125 گرم
دارچین: 1 قاشق چایخوری
پودر قهوه یا پودر نسکافه: 1 قاشق غذاخوری
بیکینگ پودر: 1 قاشق چایخوری
پودر شکر برای تزئین
طرز تهیه:
1- فر رو روی 180 درجه تنظیم کنید تا گرم بشه.
2- قالبی حدودا 19 تا 22 سانت قطر را کمی چرب کنید یا کف اون کاغذ روغنی بندازید.
3- فندق رو به کمک مخلوط کن کاملا خرد کنید. سعی کنید از فندق خام استفاده کنید ولی اگه برشته بود نباید شور باشه.
4- کره را به مکعب های کوچیک برش بزنید.
5- کره و شکر رو با همزن مخلوط کنید تا کرمی و پف دار شود.
6- آرد، کاکائو، بیکینگ پودر و دارچین رو توی یه ظرف کوچیک با همدیگه مخلوط کنید و کنار بذارید.
7- تخم مرغ را دونه دونه به مخلوط کره و شکر اضافه کنید و با همزن مخلوط کنید.
8- کم کم یک قاشق غذاخوری از مخلوط آرد رو هم اضافه کنید و هم بزنید.
9- بقیه مخلوط آرد رو اضافه کنید و با لیسک به آرومی مخلوط کنید.
10- فندق و پودر قهوه رو هم اضافه کنید و با لیسک مخلوط کنید.
11- مخلوط رو داخل قالب بریزید و توی فر که حالا کاملا گرم شده قرار بدید.
12- مدت زمان 35 تا 45 دقیقه برای پختش کافیه.
13- از فر خارج کنید و حدود 5 دقیقه زمان بدید تا توی قالب خنک بشه.
14- با چاقو کناره های کیک رو آزاد کنید و منتظر بمونید که کاملا خنک بشه.
15- برای تزئینش میتونید با پودر قند روش رو تزیین کنید و در کنار عزیزانتون نوش جان کنید.
جدول ارزش غذایی | کالری | پروتئین(گرم) | چربی(گرم) | کربوهیدرات(گرم) |
کلی (برای 12 نفر) | 3650 | 62 | 246 | 306 |
هر نفر | 304 | 5 | 20 | 25 |
مطالب مرتبط: