شیشلیک فری
برای یه نفر
امروز میخوایم آموزش بدیم که چجوری بدون دود و زغال یه شیشلیک فری خوشمزه و سالم درست کنیم همونطور که میدونید درست کردن کباب رو زغال به طور پی درپی و مداوم برای سلامتی خوب نیست.(کلا درست کردن مواد غذایی روی حرارت مستقیم برای سلامتی مناسب نیست).
پس بهتره که گاهی از روش های جایگزین استفاده کنیم.
مواد اولیه:
[asvc_menu_list style=””][asvc_menu_list_item title=”شیشلیک گوسفندی” price=”۳ تیکه”][/asvc_menu_list_item][asvc_menu_list_item title=”سیب زمینی” price=”یک عدد متوسط”][/asvc_menu_list_item][asvc_menu_list_item title=”پیاز” price=”یک عدد “][/asvc_menu_list_item][asvc_menu_list_item title=”گوجه” price=”یک عدد “][/asvc_menu_list_item][asvc_menu_list_item title=”کرفس” price=”نصف یک سافه”][/asvc_menu_list_item][asvc_menu_list_item title=”هویج” price=”یک عدد “][/asvc_menu_list_item][asvc_menu_list_item title=”کلم بروکسل” price=”۵۰ گرم”][/asvc_menu_list_item][asvc_menu_list_item title=”فلفل سبز” price=”یک عدد “][/asvc_menu_list_item][asvc_menu_list_item title=”لیمو ترش” price=”یک عدد “][/asvc_menu_list_item][asvc_menu_list_item title=”لوبیاسفید” price=”۶۰ گرم”][/asvc_menu_list_item][asvc_menu_list_item title=”برگ بو” price=”یک عدد”][/asvc_menu_list_item][/asvc_menu_list]
طرز تهیه:
گوشت را با نصف پیاز و لیمو ترش برای ۲ تا ۳ طعم دار میکنیم و با ساقه کرفس و برگ بو و هویج و فلفل سبز و سیب زمینی و گوجه در یک ظرف میریزیم و در فر که از قبل گرم شده به مدت ۳۰ تا ۴۵ دقیقه میگذاریم تا بپزه.
کلم بروکسل را از وسط به دو نصف تقیسیم کرده و در ظرف دربسته روی گاز میذاریم تا یکم با بخار خودش بپزد.
لوبیا سفید و با نصف دیگه پیاز و سیر و برگ بو در زودپز میریزیم تا بپزد. بعد از طبخ میتوانی با خامه یا ماست و میکس کرده و سس کنار غذای خود را اماده کنیم.
مواد پس از پخت اماده سرو میباشد.
امیدواریم از این مطلب خوشتون اومده باشه.
بشقاب پیسلاکارنه