سمبوسه اسفناج

غذای وگن

سمبوسه اسفناج

سلااام

دوباره ما اومدیم با دستور پخت یه غذای گیاهی دیگه.  پیشنهاد میکنم این سمبوسه خوشمزه رو از دست ندین. وگان های عزیز هم میتونن به راحتی از خوردن این سمبوسه لذت ببرن.

مواد لازم:

[asvc_menu_list style=””][asvc_menu_list_item title=”اسفناج” price=” ۵ لیوان”][/asvc_menu_list_item][asvc_menu_list_item title=”پیاز برای پیازداغ” price=”۱ عدد کوچک “][/asvc_menu_list_item][asvc_menu_list_item title=”سیر” price=” ۱حبه”][/asvc_menu_list_item][asvc_menu_list_item title=”قارچ” price=” ۵، ۶عدد”][/asvc_menu_list_item][asvc_menu_list_item title=”خمیر یوفکا”][/asvc_menu_list_item][asvc_menu_list_item title=”نمک فلفل پادریکا ادویه کاری زردچوبه” price=” به مقدار لازم”][/asvc_menu_list_item][/asvc_menu_list]

دستور پخت

اسفناج را با کمی آب میپزیم البته میتونیم با روغن سرخ کنیم ولی برای اینکه غذای سالمتری داشته باشیم با آب میپزیم پیاز و سیر را در ظرف دیگر سرخ کرده و اضافه میکنیم ( پیاز داغ و سیر داغ را اضافه میکنیم).

ادویه رو اضافه میکنیم ادویه کاری پاپریکا نمک فلفل.

در انتها قارچ را اضافه میکنیم.

مواد داخل خمیر آماده ست.

حالا مواد را داخل خمیر یوفکا میپیچیم.

با اسپری روغن یا کمی روغن سرخ میکنیم.

غذای ما آمادست نوش جان.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

این سایت توسط reCAPTCHA و گوگل محافظت می‌شود حریم خصوصی و شرایط استفاده از خدمات اعمال.

Visit Us On Instagram